werkwijze

KINDER- EN JONGERENCOACH & OUDERBEGELEIDING

Werkwijze coach Marieke

Ik richt me vooral op jouw wensen en behoeften. Ik luister naar je verhaal en kijk van daaruit wat er nodig is en wat er moet gebeuren om jouw leven weer op de rit te krijgen.

Door de verschillende coachgesprekken, zal jij je steeds sterker gaan voelen en kan je steeds beter keuzes maken die goed voor jou zijn. Ik laat je zien dat jij je regelmatig te veel laat leiden door je gevoel, dat je gevoelens een onderdeel van je zijn en dat jij zelf niet je gevoel bent. Het feit is dat jouw (negatieve) gevoelens er zijn, dat jij jezelf er klein door laat blijven is echter een keuze. Dit besef; dat je zelf een keuze hebt, geeft vaak veel lucht.

Voor de ouders en/of verzorgers bied ik ook de mogelijkheid tot ouderbegeleiding. Dit kan individueel (vader/moeder apart), samen als stel of in groepsverband met andere ouders die dezelfde problemen ervaren in de opvoeding als u. Bij deze laatste kunt u ervaringen delen met gelijkgestemden, deze herkenning en erkenning van jullie gevoelens kan heel helpend zijn.

Methodes waarmee ik werk zijn onder andere; Rode draad techniek, Ontdek je negatieve overtuiging, Geef me de vijf (Colette de Bruin), Teken je doel, Schalingmodel, 4 stoelen techniek en nog vele anderen.

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Laat vrijblijvend een berichtje achter

Contactgegevens:

Marieke Hädicke

Gruttersdreef 319
7328DR Apeldoorn

06-14287740
info@bepaal-je-koers.nl