Yess! Mijn website is online. Super leuk om met alle voor bereidingen bezig te zijn maar wel heel fijn dat het coachen nu echt van start gaat. Mijn eerste cliënt is nu al een feit, dus op naar een volle coach agenda komende maanden.

Even een korte paas- Blog op eerste paasdag!!!

Wat een heerlijk mooi weer. Meestal zorgt mooi weer ervoor dat iemand zich beter, sterker en vrolijker voelt. Dit is ook zo bij mij :). Alleen zorgt het er ook voor dat ik mijn agenda redelijk vol plan met allemaal zinvolle dingen (snoeien, ramen lappen, leuke dingen doen met familie etc.). Wat hierbij belangrijk is RUST creëren voor jezelf. Het is prima als je momenten hebt waarop je heel druk bent maar wat ervoor zorgt dat ik alles aankan is RUST nemen op de juiste momenten.

Voor ouders met temperamentvolle en/ of sensitieve kinderen is het vaak lastig om even een moment voor jezelf te vinden. Vrienden hebben vaak allerlei tips, die helaas niet werken bij deze soort kinderen. Heel lief bedoeld….maar eigenlijk voel je je er alleen maar slechter door, omdat het niet lukt.

Het beste is RUST nemen buiten de deur, denk aan een rondje wandelen, poolen in de stad of even naar een vriendin voor een bakje thee of koffie. Het hoeft niet gelijk uren te zijn maar even letterlijk bijtanken …… in je eentje. Dan kan je er daarna wat beter tegen en heb je weer een betere kijk op de koers die je voor jezelf, je partner en je kinderen wil bepalen.

Fijne Paasdagen!!

Marieke