Marieke Hädicke

KINDER- EN JONGERENCOACH & OUDERBEGELEIDING

Meer over mij

OVER MIJN WERK ALS COACH

Als coach ondersteun ik jongeren ambulant die worstelen met gevoelens van onmacht, angst, passiviteit en onzekerheid en daardoor vastlopen in hun school/privé leven. De problemen die op jouw pad zijn gekomen kunnen overweldigend voelen, maar je staat er niet alleen voor!

Door je problemen aan te pakken en ze overzichtelijk te maken wordt de last die je met je meedraagt kleiner en kan jij je weer gaan richten op de leuke dingen in je leven. Samen gaan we op zoek naar wat jouw drijfveren zijn en waarvoor jij ’s ochtends je bed uit komt.

OVER MIJ

Ik ben geboren in Huissen, een kleine stad, tussen Arnhem en Nijmegen en woon nu in Apeldoorn. Ik weet al van jongs af aan dan ik met mensen wil werken. Eigenlijk gaat het zorgen voor anderen bij mij vanzelf en weet ik ook snel als iemand hulp nodig heeft.

Van oorsprong heb ik Toerisme en Recreatie gestudeerd aan de NHTV in Breda, maar nadat ik die diploma in mijn zak had wilde ik meer. Ik ben, na een aantal jaren in het Toerisme te hebben gewerkt, overgestapt naar een functie als docent Toeristische en Recreatieve vakken. Hiervoor moest natuurlijk wel eerst weer een studie worden gevolgd die ik in de avonduren heb volbracht.

Na een aantal jaar als docent ben ik gestopt met werken om voor mijn 3 opgroeiende kinderen te zorgen. Allemaal na bleek; hoogsensitief en moeite met prikkelverwerking. Later zijn zij ook gediagnostiseerd met ASS en de oudste met hoogbegaafdheid.

EIGEN COACHPRAKTIJK

Sinds 2 jaar ben ik zelfstandig coach op het gebied van ASS, depressieve klachten en hoogbegaafdheid met bepaal-je-koers.nl. Ik coach jongeren die overbelast zijn in het onderwijs en zich moeilijk staande kunnen houden in onze maatschappij. Daarnaast begeleid ik ook de ouders, zodat we samen een nieuwe weg kunnen inslaan, naar een positieve toekomst.

MANIER VAN COACHEN

Doordat ik ook ambulant werk kan ik jongeren begeleiden op de momenten die zij zo zwaar vinden.  Zo begeleid ik regelmatig jongeren om uit bed te komen en naar school te gaan of ben ik aanwezig bij pittige MDO’s. 

Met mijn coaching speel ik in op jouw wensen. Dit houdt in dat ik met je sport, paardrijd, wandel in het bos, ik kan naar jouw school komen om daar aansluitend op de lessen een coaching sessie te doen (aangepast aan de wisselende roosters), lekker in de buitenlucht coachen langs het Apeldoorns Kanaal, in een cafeetje in de stad of gewoon bij jou of bij mij thuis. Dat jij je prettig voelt is voor mij een must.

Als jongerencoach kan ik een hoop zaken die onduidelijk zijn voor jou weer helder krijgen. Mijn ervaring is; dat de mist die vaak in het hoofd hangt van de jongere langzaam wegtrekt en ruimte maakt voor nieuwe ideeën, plannen en vooral ruimte maakt voor inzicht. Zelfinzicht, zelfontplooiing en zelfbewustzijn zijn de pijlers van een goede basis, om aan een fijn leven te kunnen bouwen.

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Laat vrijblijvend een berichtje achter

Contactgegevens:

Marieke Hädicke

Gruttersdreef 319
7328DR Apeldoorn

06-14287740
info@bepaal-je-koers.nl