Marieke Hädicke

KINDER- EN JONGERENCOACH & OUDERBEGELEIDING

Ik ben geboren in Huissen, een kleine stad, tussen Arnhem en Nijmegen. Ik weet al van jongs af aan dan ik met mensen wil werken. Eigenlijk gaat het zorgen voor anderen bij mij vanzelf en weet ik ook snel als iemand hulp nodig heeft.

Van oorsprong heb ik Toerisme en Recreatie gestudeerd aan de NHTV in Breda, maar nadat ik die diploma in mijn zak had wilde ik meer. Ik ben, na een aantal jaren in het Toerisme te hebben gewerkt, overgestapt naar een functie als docent Toeristische en Recreatieve vakken. Hiervoor moest natuurlijk wel eerst weer een studie worden gevolgd die ik in de avonduren heb volbracht.

Na een aantal jaar als docent ben ik gestopt met werken om voor mijn 3 opgroeiende kinderen te zorgen. Allemaal na bleek; hoogsensitief en moeite met prikkelverwerking.

Sinds 1,5 jaar ben ik bezig mezelf helemaal om te scholen tot coach en rekendocent. In Apeldoorn ga ik vanaf 1 mei 2019 starten met mijn eigen bedrijf: bepaal-je-koers.nl. Ik ga kinderen en jongeren coachen die overbelast zijn in het onderwijs en zich moeilijk staande kunnen houden in onze maatschappij. Daarnaast begeleid ik ook de ouders, zodat we samen een nieuwe weg kunnen inslaan, naar een positieve toekomst met een welverdiende schooldiploma voor het kind of de jongere.

Door mijn aanpak, kinderen en jongeren begeleiden daar waar nodig, kan ik inspelen op de wensen van deze overbelaste groep. Ik kan naar school komen om daar aansluitend op de lessen een coaching sessie te doen (aangepast aan de wisselende roosters), lekker in de buitenlucht coachen langs het Apeldoorns Kanaal, in een cafeetje in de stad of gewoon bij jou of bij mij thuis. Het kind of de jongere kan in overleg met mij aangeven bij welke coaching hij/zij zich het prettigst voelt.

Als kindercoach en als jongerencoach kan ik een hoop zaken die onduidelijk zijn weer helder krijgen. Mijn ervaring is dat de mist die vaak in het hoofd hangt van het overbelaste kind of de jongere langzaam wegtrekt en ruimte maakt voor nieuwe ideeën, plannen en vooral ruimte maakt voor inzicht. Zelfinzicht, zelfontplooiing en zelfbewust worden zijn de peilers van een goede basis.

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Laat vrijblijvend een berichtje achter

  Contactgegevens:

  Marieke Hädicke

  Gruttersdreef 319
  7328DR Apeldoorn

  06-14287740
  info@bepaal-je-koers.nl