begrip en aandacht

KINDER- EN JONGERENCOACH & OUDERBEGELEIDING

Ik heb veel ervaring opgedaan als mentor op het ROC Aventus in Apeldoorn maar coaching is echt daadwerkelijk iets anders als het mentorschap. In een coachingstraject stem ik de coaching af op jou als persoon, de wensen die je hebt en de doelen die je wilt behalen. In kleine stapjes gaan we samen kijken hoe jij het beste leert, wat je wilt aanpakken en wat je valkuilen zijn. Want inzicht krijgen en vasthouden wat je van jezelf hebt ontdekt, is het belangrijkste wat ik met kindercoaching en jongerencoaching kan en wil bereiken.

Ik zet mij in om mezelf te blijven ontwikkelen en te blijven groeien in zowel theorie als praktijk, zodat ik het kind/de jongere maar zeker ook hun ouders kan laten zien wat je allemaal kan bereiken als de mist in je hoofd opklaart en je weer helder de toekomst kunt zien.

Met de volle zorg en aandacht zal ik het groeiproces volgen. Soms met een aanmoedigende App of een telefoontje, zodat je echt voelt dat ik je volg en je ondersteun.

Je bent niet alleen, ik help je met groeien. Leerlingen/studenten hebben vaak het gevoel door de bomen het bos niet meer te kunnen zien. Ik zorg ervoor dat er ruimte komt in je hoofd zodat je de problemen die op je pad komen aan kunt pakken en klein kunt maken. Door er hapklare projecten van te maken kan je in stapjes je problemen te lijf gaan en ze 1 voor 1 oplossen. Op die manier voel je je een stuk lichter, er valt een last van je schouders en kan je de wereld weer aan.

Die last die je met je meedraagt zorgt ervoor dat je dingen niet meer doet, je denkt, schreeuwt of zegt: “laat maar ik kan het toch niet” en je raakt gedemotiveerd, agressief of laks. Samen gaan we op zoek naar wat je dromen zijn, wat jouw drijfveer is en waarvoor jij wil opstaan in de ochtend. Samen……..niet alleen!!!!!

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Laat vrijblijvend een berichtje achter

  Contactgegevens:

  Marieke Hädicke

  Gruttersdreef 319
  7328DR Apeldoorn

  06-14287740
  info@bepaal-je-koers.nl