begrip en aandacht

KINDER- EN JONGERENCOACH & OUDERBEGELEIDING

In een coachtraject stem ik de coaching af op jou als persoon, de wensen die je hebt en de doelen die je wilt behalen. In kleine stapjes gaan we samen kijken hoe jij het beste leert, wat je wilt aanpakken en wat je valkuilen zijn. Want zo krijg je inzicht in jezelf, je problemen en wat je kan en wilt bereiken.

Mezelf blijven ontwikkelen, verdiepen en blijven groeien in zowel de theoretische onderbouwing als praktisch uitvoerbare aspecten in het coach vak zijn een doel op zich. Ik kan de jongere maar zeker ook de ouders laten zien wat je allemaal kan bereiken als de mist in je hoofd opklaart en je weer helder je eigen toekomst kunt zien.

Met de volle zorg en aandacht zal ik jullie groeiproces volgen. Soms met een aanmoedigende App of een telefoontje, zodat je echt voelt dat ik je volg en je ondersteun.

Je bent niet alleen, ik help je met groeien. Leerlingen/studenten hebben vaak het gevoel door de bomen het bos niet meer te kunnen zien. Ik zorg ervoor dat er ruimte komt in je hoofd zodat je de problemen die op je pad komen aan kunt pakken en klein kunt maken. Door er hapklare projecten van te maken kan je in stapjes je problemen te lijf gaan en ze 1 voor 1 oplossen. Op die manier voel je je een stuk lichter, er valt een last van je schouders en kan je de wereld weer aan.

Die last die je met je meedraagt zorgt ervoor dat je dingen niet meer doet, je denkt, schreeuwt of zegt: “laat maar ik kan het toch niet” en je raakt gedemotiveerd, agressief of laks. Samen gaan we op zoek naar wat je dromen zijn, wat jouw drijfveer is en waarvoor jij wil opstaan in de ochtend. Samen……..niet alleen!!!!!

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Het leven zit vol wonderen, een daarvan ben jij!

Laat vrijblijvend een berichtje achter

Contactgegevens:

Marieke Hädicke

Gruttersdreef 319
7328DR Apeldoorn

06-14287740
info@bepaal-je-koers.nl